header

Get Adobe Flash player
O nama Tehnograd d.o.o. za građevinarstvo i inženjering Tuzla, je respektabilna kompanija sa značajnim...
Poslovna jedinica Šićki Brod Poslovna jedinica za proizvodnju betona, betonskih elemenata i građevinske mehanizacije,...
Poslovna jedinica Sarajevo Tehnograd u Sarajevu postoji od 1973. godine, a 1987 godine. Formirana je poslovna jedinica za...

Iz foto galerije

Brojač posjeta

DanasDanas1854
JučerJučer2034
Ove sedmiceOve sedmice8938
Ovog mjesecaOvog mjeseca49128
UkupnoUkupno1170882

 

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA U CENTRU TUZLE

Zgrada u il P kocicaNa mjestu postojećeg poslovnog objekta Tuzlaputevi na lokaciji centra grada, u ulici Petra Kočića, u Tuzli, gradi se novi stambeno poslovni objekat, spratnosti P+3. Novi objekat će većim dijelom zauzimati i poštovati gabarite starog objekta, a jednim dijelom izlazi prema glavnoj cesti, izravnjavajući prednju fasadu sa ostalim stambenim objektima u ulici i čineći jednoobrazno /fasadno/ ulično platno.

Kolski i pješački prilaz je predviđen sa postojeće saobraćajnice. Ulaz u stambeni dio nalazi se na mjestu postojećeg ulaza u objekat. Garažama se pristupa sa SI i SZ strane parcele, sa već postojećih kolskih pristupa.

U prizemlju cijelog objekta smještena su četiri odvojena poslovna prostora, sa šest garaža od kojih pojedine imaju i mogućnost formiranja prostora ostave. U prizemlju su pored ulazne partije za stambeni dio i stepeništa sa liftom formirane još i prostorije ostava, kao i prostorija podstanice/toplinske stanice i prostorije za lift. Na ostalim spratovima (I, II i III sprat) formirana su po 4 stana - što čini ukupno 12 stanova u objektu.

Čiste visine budućeg objekta u prizemlju su 2,80 m, a na svim ostalim etažama 2,50 metra.

Vaša pitanja

Email:
Naslov pitanja
Poruka:
Koliko je 12+3